Gemeente Nieuwsflits

Subsidieregeling toegankelijk maken wooncomplexen

Om wooncomplexen voor iedereen toegankelijk te maken, heeft de gemeente ook voor 2023 een subsidieregeling waarmee aanpassingen gedaan kunnen worden. De subsidie is speciaal voor inwoners die door bijvoorbeeld een fysieke beperking moeite hebben hun wooncomplex te betreden. Zij kunnen aanpassingen doen zoals het aanbrengen van elektrische deuropeners, het plaatsen van een (trap)lift of het verwijderen van drempels.

Doe mee met de collectieve inkoopactie zonnepanelen

Steeds meer woningeigenaren kiezen ervoor om zélf energie op te wekken met zonnepanelen. Zo bespaart u flink op uw energierekening en het is beter voor het milieu. Heeft u ook interesse in zonnepanelen? Het Regionaal Energieloket organiseert een collectieve inkoopactie binnen onze gemeente. Bekijk de voorwaarden.

Webinar ‘Duurzaamheid in actie!’

Van suppend onze Vliet schoonmaken tot samen met buren uw dak vergroenen. Deze en nog veel meer duurzame stappen worden er al in onze gemeente gezet. Maar hoe ziet verduurzamen in onze gemeente er aankomende 4 jaar uit? Meld u snel aan voor het online webinar ‘Duurzaamheid in actie!’ op woensdag 25 januari van 19:30 tot 21:00 uur.