Jetty’s eettafel

                                          

De afsluiting van Jetty’s eettafel op vrijdag 30 december was een absolute knaller met heel veel lekkere kleine hapjes, een glaasje bubbels en een geweldige muzikale omlijsting van het combo van Piet Noordzij. Alle koks hadden zich uitgesloofd om iets lekkers te bereiden van soep tot oliebol en van alles er tussendoor, teveel om op te noemen. Heel veel teamleden waren in stijl gekleed bij alles wat werd uitgeserveerd en weer opgeruimd. Zelfs de voetjes gingen even op de vloer en het was nog lang gezellig.

Op vrijdag 27 januari gaan we het nieuwe jaar starten op de normale tijd van 12.00 tot ongeveer 14.00 uur. Het wordt een middag met een winterse insteek, we serveren een lekkere eigen gemaakte erwtensoep van Nico en Agnes Bolleboom. Een snertmiddag zou je kunnen zeggen, maar dan wel een lekkere, dat weet ik uit eigen ervaring!

Opgeven kan via mail Dorpspunt@stompwijk.nl of op dinsdagmiddag bij de ouderensoos. Wil je wel komen maar lust je echt geen erwtensoep of heb je andere dieetwensen geef dit dan van tevoren aan zodat er rekening mee gehouden kan worden. Geef je zo spoedig mogelijk, uiterlijk woensdag de 25ste op. Vervoer kan ook geregeld worden mits je dit doorgeeft.

Wie zijn er in ieder geval:

Leo, Jeanne, Greet, Gerard,  Leny, Ria, Greet, Tiny, Jacintha, Toos, Jan, Bep, Bep, Corrie, Sjaak, Ria, Lenie, Bram, Jos, Riny, Nel , Aad, Ida, Lida, Gijs, Bep, Jos, Wil, Tom en Piet.

Tot vrijdag de 27ste in het Dorpspunt!

Ria Luiten  

Ja, ik heb zin in een snertmiddag:

Naam:

Even inleveren bij het Dorpspunt.