Leuke berichten van facebook

Bericht  8 januari

Overall winnaar Nieuwjaars concour.

Ghadir en ik beginnen het jaar goed. We wisten vrijdag 6 januari beide proeven te winnen met 66% en gisteren deden we er een schepje boven op en reden we beide proeven naar plek 1 met 70% en van alle klassen wonnen we ook nog de Overall Prijs. Echt zo blij met de progressie die we de laatste weken maken.

Met dank aan Jeroen Hamelink en mijn moeder Dorien van der Salm en Anne Loosveld voor mijn mindset

Bericht 15 januari:

Ghadir loopt naar plek 2

de voorselectie van de Regiokampioenschappen gereden, ons doel was top 10 want dan mogen we finale rijden. Deze afgelopen weken ging Ghadir er steeds beter aan staan en dit werpt zijn vruchten af. We reden gewoon naar de 2e plek ongelooflijk trots en blij!

We werken er hard voor dan is deze bevestiging zo gaaf. Thanks Jeroen Hamelink voor je top hulp!!!! Hier gaan we lekker van genieten en nu trainen voor de laatste afwerkingen voor de finale.

Bericht 3 februari:

WHAAA zooooo gaaaaaf,

Ghadir en ik reden gisteren naar de 70% in de grade V en hiermee hebben wij onze ticket binnen en mogen we mee doen aan het NK dressuur in mei. We rijden hier nog maar zo kort in mee en elke keer gaat het steeds meer een geheel worden. Ik ben heel benieuwd naar onze toekomst als het straks helemaal af is.

Sandy van der Salm