Carnavalsviering H. Laurentius zondag 19 februari

De kop is er af voor The Old Princes of Harmony. Afgelopen zondag hebben de oud prinsen hun medewerking verleend aan de gezinsviering in de Goede Herderkerk te Zoeterwoude-Rijndijk.

 Voor een volle kerk ontving voorganger Pastor van der Helm tijdens deze mis de communicantjes die zich voorstelden om in mei hun eerste communie te mogen ontvangen.

In  aanloop naar zondag zullen de oud prinsen elke dag behalve de zaterdag in zorgwooncentra hun opwachting maken. Een druk programma, om ook de bewoners van deze zorgwooncentra een
vleugje plezier van het carnaval te laten beleven, met muzikale begeleiding van Aad Paardekooper.

Zondag 19 november om 11:00 uur zal The Old Princes of Harmony het koor vormen tijdens de carnavalsviering. Voorganger pastor B. Wessel zal Prins Ruud II, page Marian, opper Lennert en hun gevolg ontvangen met de jeugdprins Jan, jeugdpage Saar en de jeugdraad.

Het koor staat o.l.v. van dirigent Bram Soentjens. Bram is geboren in Venlo en heeft het carnaval met de paplepel ingegeven gekregen. Bram is o.a. interim dirigent van het jeugdsymfonieorkest van de vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek.

Organist Iddo van der Giessen zal het koor muzikaal begeleiden.

Iddo is als cantor- organist (koor leider en organist) verbonden aan de Goede Herderkerk in Rotterdam Schiebroek.

Als solisten zullen zangeres Sandra Paardekooper en trompettist Stefan Turk hun bijdrage leveren om een mooie viering compleet te maken.

Deze viering is een moment van bezinning tijdens het carnaval maar ook de situatie in de wereld zal niet vergeten worden.

De viering zal besloten worden met de gebed van de Nar.

U bent van harte uitgenodigd om deze mis samen te vieren.

The Old Princes of Harmony