Jetty’s eettafel op 24 februari

Februari is een korte maand en dus kunnen jullie alweer snel genieten bij Jetty’s eettafel. Eerst nog een gezellige carnavalsweek met op vrijdagmiddag 17 februari een seniorenmiddag in Muziekcentrum Zoeterwoude en op zaterdag 18 februari de optocht waar je natuurlijk naar gaat kijken, zoveel werk is er verricht door de diverse groepen om er een mooi stripverhaal van te maken en dan is het leuk als er veel publiek staat.

Dinsdag 21 januari is er weer feest nu met een speciaal seniorencarnaval in de Bles. Aansluitend kan de liefhebber blijven eten, waarna de slotavond volgt met het aftuigen van Prins, Page en Raad.

Op vrijdag 24 februari kun je dan lekker aanschuiven in het Dorpspunt om nog eens na te praten over deze leuke week, ook komen er op deze vrijdag een aantal beleidsmedewerkers van de WMO van de gemeente om wat te vertellen over de ontwikkelingen die er zijn op dit gebied. Dit zijn Marieke Veling en Chanel Tisseur, zij komen om half 12, dus als u hier meer over wilt weten kom dan extra vroeg, eventuele vragen kunnen voor én tijdens het eten gesteld worden, want ze schuiven aan en eten een hapje met ons mee en staan open voor vragen en willen graag met jullie in gesprek gaan b.v. over de behoeftes die er zijn om langer zelfstandig te kunnen wonen.

Tini Lansbergen van de Dorpsraad komt ook lekker mee-eten, dus het wordt een drukke boel. Opgeven kan via dorpspunt@stompwijk.nl of tijdens de soosmiddag. En jullie weten het menu, het hoofdgerecht is een lekkere boerenkoolstamppot. Dieet even melden, ook of je gehaald en gebracht wil worden.

Iedereen een feestelijke week gewenst in Gaandrië!

Ria Luiten