Vakgarage Luiten en Vakgarage Straathof samen verder

We leven in een roerige tijd, alles om ons heen verandert razendsnel. Voor ons als bedrijf zijn het soms lastige uitdagingen, maar gelukkig zien we ook kansen! Stil zitten is namelijk geen optie. Dus vooruit kijken en reageren op de situatie om ons heen is essentieel!

Wat altijd bij ons centraal staat is dat we een allround garagebedrijf willen zijn met alles in eigen huis en in eigen beheer. Een moderne werkplaats voor onderhoud en reparaties aan alle auto’s van ieder merk. Een ruim aanbod in occasions van stadsauto tot bedrijfswagen. Maar ook zoekopdrachten zijn aan de orde van de dag. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven het hele autopark. Lease, verkoop, financieringsregelingen, wij hebben een groot aantal oplossingen voor uw mobiele team.

Verandering in 2023

Om onze diensten optimaal te blijven uitvoeren zullen we onze vestigingen per 31 maart samenvoegen. De werkzaamheden die in Stompwijk plaats vonden zullen dan aan de Ripselaan 30 te Nieuwe Wetering uitgevoerd worden.

Wat is uw voordeel?

Door de twee vestigingen samen te voegen in Nieuwe Wetering hebben we veel meer mogelijkheden. Zo kunnen we sneller, efficiënter en kostenbesparend werken. Hiermee is ons bedrijf toekomstbestendig en kunt u blijven vertrouwen op onze service. De bestaande brandstofpomp van Sakko in Stompwijk zal gewoon in werking blijven.

Uitnodiging kennismakingsdag

Speciaal voor u hebben we een kennismakingsdag georganiseerd tijdens onze Paasshow op 10 april. Graag nodigen wij u uit om tussen 10:00 en 17:00 uur kennis te maken met ons team. U kunt dan zien welke mogelijkheden er nog zijn op gebied van mobiliteit. Neem gerust uw kinderen mee, want ook daaraan is gedacht.

Tot ziens,

Mathé en Arjan Straathof,

Vakgarage Straathof