Laatste uitslagen van wedstrijden dit seizoen

Afgelopen weekend was een druk schaatsweekend! Niet alleen op televisie bij het WK Shorttrack maar ook onze leden moesten aan de bak.

Als eerste streden een aantal van onze leden mee voor de Andries Kwik bokaal op vrijdagavond. Bij de Andries Kwik bokaal moet de eer van onze club verdedigd worden en dat hebben jullie ontzettend goed gedaan. Dit jaar zijn we geëindigd op de 10e plaats, dit betekent dat we een plaats gestegen zijn ten opzichte van vorig jaar. Heel goed gedaan!! Ook zijn er nog een aantal PR’s gereden, want juist bij deze wedstrijd wordt er natuurlijk net een tikkeltje harder gereden. Jammer dat Mijntje tijdens deze wedstrijd ten val kwam.

Hieronder vinden jullie de uitslag van de Andries Kwik bokaal:

De volgende ochtend waren een aantal van jullie al weer vroeg opgestaan om ook nog mee te doen aan het laatste tijdzetevenement van dit seizoen.

Ook hier sneuvelden nog een heel aantal persoonlijke records. Zo knap dat jullie je zo goed verbeteren! Naast de uitslag van deze ochtend hebben we nu ook de uitslag van het clusterkampioenschap.

Het eindklassement van het clusterkampioenschap 2022-2023 ziet er dan als volgt uit:

Gefeliciteerd met jullie persoonlijke records en het behaalde eindresultaat!

Ik vond het een fijn seizoen en hoop jullie na de zomertraining in het nieuwe seizoen op de nieuwe ijsbaan in Leiden terug te zien.

Ineke Verburg
Jeugdschaatsen