VrouwActief….. maart

Wat een enthousiasme afgelopen dinsdag tijdens de salsa workshop. Evi Kulker en haar danspartner Paul wisten iedereen op de vloer te krijgen. Zelf heb ik de eerste stappen meegedaan maar daarna was het voor mij nog een stap teveel. De rest van de dames ging het wonderwel goed af, er zaten echte talentjes bij. Maar het allerbelangrijkste was een avond plezier maken met elkaar en dat is zeker gelukt. Jammer dat er niet zo’n grote opkomst was als dat we gewend zijn. Er waren nogal wat zieken, beterschap allemaal! De vloer stond vol dus misschien maar goed dat niet iedereen erbij was deze keer. Hopelijk waren jullie de andere dag niet te stijf, het was best wel pittig. Jullie hebben op éém avond maar liefst drie dansen, Salsa, Merengue en Bachata, geleerd!

Volgende maand op 11 april jaarvergadering en bingo, dus dan kunnen jullie blijven zitten.

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten