Palmpasen met Kinderkoor The Voice en EMS-koor

Komende zondag, 2 april, vieren we om 11.00 uur Palmpasen.

Alle kinderen worden opgeroepen om van tevoren een palmpaasstok te versieren. Deze palmpaasstok kun je laten zien tijdens de grote processie, aan het begin van de viering. We horen het verhaal van Jezus die Jeruzalem binnenkomt. Een groot feest. Maar we horen ook van verraad dat op de loer ligt. Palmpasen is een feest met een achtbaan aan emoties.

U kunt een palmtakje ontvangen om weer een jaar in huis op te hangen. De zang wordt verzorgd door het kinderkoor van zangstudio The Voice en het EMS-koor. Dat beloofd dus ook een feest te worden. U ben van harte uitgenodigd om dit mee te maken.

Vieringen rond Pasen

Alvast voor in uw agenda.

Vrijdag 7 april Goede Vrijdag.

Om 15.00 uur kunt u de kruisweg meemaken.

Zondag 9 april Eerste Paasdag. Om 11.00 uur een eucharistieviering.

Maandag 10 april Tweede paasdag. Om 11.00 uur Terugkomviering voor de dopelingen, ofwel een viering voor de jongsten onder ons.

Marianne Turk