Kerkberichten

Heel geslaagde Palmpasenviering

Afgelopen zondag was het Palmpasen. Maar liefst 36 kinderen kwamen met hun zelfgemaakte Palmpasenstok naar de kerk. Deze zijn, na de viering, bij mensen gebracht die wel een opkikkertje kunnen gebruiken.

Er is gezongen door het kinderkoor van zangstudio The Voice en door het EMS-koor. Beiden deden het geweldig. Het was een feest. Dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben.

Goede vrijdag

Vrijdag 7 april om 15.00 uur lopen we in de kerk weer de Kruisweg. We volgen de weg die Jezus ging van gevangenneming, vernedering, kruisiging en dood. Geen leuk verhaal, maar wel een verhaal dat nog steeds actueel is. Hoeveel mensen, overal ter wereld, lijden niet aan al datgene wat hun wordt aangedaan. Tijdens deze kruisweg leven wij met hun mee. U bent van harte welkom.

150-jarig bestaan van de kerk

De activiteiten vanwege het 150-jarig bestaan van de kerk krijgen steeds meer vorm. De volgende data kunt u alvast in uw agenda schrijven:
21 mei Het Stompwijks korenfestival. De aanmeldingen komen binnen en het beloofd een happening te worden waar u bij moet zijn.

10 juni Opening van het opgeknapte ’bos van de pastoor’. Een dag met rondleidingen door het bos en door de kerk, een markt met boeken en devotialia en de fanfare komt de kerk feliciteren.      

Marianne Turk