Stichting Groen en Geluk

Het tuinseizoen is in volle gang en alle tuintjes beginnen weer groen te kleuren!

Iedere zaterdag van 10 uur tot 14 uur is Stichting Groen en Geluk ook open voor het publiek!

Je kan een kijkje nemen bij onze tuinen, schooltuinen, kruidentuin, bloementuin, plantenbieb en moestuinkraam.

In onze kraam bieden wij groente aan die we over hebben van de tuinen. Ook hebben we verse kruiden, zonnebloem- en pompoenzaadjes en veel handgemaakte producten.

Na het volgen van een kruidencursus maken wij verschillende biologische producten van bloemen en kruiden van eigen grond. Zo hebben wij onder andere: handcrème van rozenblaadjes, geurzakjes met lavendel, lippenbalsem van calendula, wierook met gedroogde kruiden en hars, zeep en kaarsen met verschillende kruiden, spierolie met o.a smeerwortelolie, EHBO gel met smalle weegbree, Vegan honing van zonnebloemen en andere mooie biologische producten. Binnenkort hebben wij ook scharreleieren van onze eigen kippen!

Om onze moestuinkraam wat meer bekendheid te geven organiseren wij op zaterdag 6 mei een feestje!

Kom je ook een kijkje nemen?

Je kan je eigen moederdagcadeau maken! Er is een workshop mini moestuin of mini kruidentuin maken voor thuis. Uiteraard is onze moestuinkraam te bezichtigen en zijn alle handgemaakte producten te koop . We verkopen bloemen en planten van Van Marwijk.

Ook aan de kids is gedacht; Kinderen kunnen geschminkt worden, we hebben een springkussen en een ballonnentovenaar is speciaal overgekomen.

Koffie, thee en fris zijn te verkrijgen en alles onder de muzikale begeleiding van de Irish Folkband Blue Monday!

Dus gezelligheid troef op 6 mei!