Lintjesregen 2023 in Leidschendam-Voorburg

G.A.C.M. van den Bosch-Knijnenburg (Gerda)

(Lid in de Orde van Oranje-Nassau)

Mevrouw Van den Bosch-Knijnenburg is ruim 25 jaar bestuurslid van de afdeling handbal van de omnisportvereniging Stompwijk ’92. Ze werkt hier nu als ‘Beheerder Evenementen en Activiteiten’. Eerder was zij hier ook trainer, draaide ze er bardiensten en maakte ze de kantine schoon.

Tevens is zij ook al zo’n 28 jaar vrijwilliger bij de Carnavalsvereniging De Gaanders in Stompwijk. Ze organiseert de kaartverkoop, regelt de ledenadministratie én de catering. Ook is ze er jurylid.

Daarnaast is ze al zo’n 28 jaar vrijwilliger bij de Stichting Stompwijkse Harddraverij Nooit Gedacht. Ze verzorgt de prijsuitreiking tijdens de jaarlijkse kortebaandraverij. Sinds 2005 is zij ook vrijwilliger bij de Stichting Dorpshuis Stompwijk. Ze maakt het dorpshuis schoon en regelt hier ook de catering.

Mevrouw T.M.J.J. van Velzen-Knijnenburg (Trees)

(Lid in de Orde van Oranje-Nassau)

Mevrouw Van Velzen-Knijnenburg is 5 jaar vrijwilliger geweest bij het Kattenasiel Boskoop. Zij verzorgde heel veel katten.

Daarnaast is zij al zo’n 20 jaar vrijwilliger bij de Dierenbescherming Preventieve Dierenhulp Ridderkerk. Ze regelt het vangen, de opvang en verzorging van zwerfkatten en kittens. Ook verbouwde ze een ruimte in haar huis tot opvangruimte.

Ook is mevrouw Van Velzen-Knijnenburg al 18 jaar vrijwilliger bij het Dorpspunt Stompwijk. Ze organiseert er de activiteiten, feesten en partijen. Maar ook regelt ze de inkoop, coördineert en draait ze er bardiensten én maakt ze er schoon.

Ook is zij ongeveer 14 jaar vrijwilliger bij ‘De Dorpsketting’, het plaatselijke nieuwsblad van Stompwijk. Ze is er redactielid en schrijft artikelen.

Bovendien is ze sinds 2017 vrijwilliger bij de Laurentius kerk te Stompwijk. Ze loopt voor in de rouwstoet met het kruis. En is voorzitter van dragersvereniging St. Barbara.

Tevens is zij sinds 2018 voorzitter van de ‘Ouderen Soos Stompwijk’. Zij organiseert hier ook de activiteiten.

Wij van de redactie feliciteren Trees en Gerda natuurlijk met hun mooie onderscheiding