Spreekuur Stompwijk maand juni

Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente en/of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt en/of wijk? Dan kunt u in Stompwijk terecht bij gebiedsregisseur Raúl Garcia en/of wijkagent John Heij. In juni is ook Simon Brenkman, gebiedsconsulent Stompwijk van Vidomes, aanwezig tijdens het spreekuur.

Raúl en John kennen uw straat, buurt en de wijk en weet wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen. 

Even voorstellen…

Simon Brenkman is gebiedsconsulent van Stompwijk bij Vidomes en vervangt binnenkort Leo Meijer die met pensioen gaat.

Simon: “Als gebiedsconsulent ben ik verantwoordelijk voor de leefbaarheid (schoon, heel en veilig) in buurten in complexen. Samen met mijn collega’s bedenk en voer ik de projecten en plannen hiervoor uit. Tot slot betrek ik onze huurders zoveel mogelijk bij onze projecten waar mogelijk. Ik ben dus ook verantwoordelijk voor de bewonersparticipatie en het eerste aanspreekpunt van de bewonerscommissies in Stompwijk. Tijdens het spreekuur in het Dorpspunt hoop ik op een laagdrempelige manier veel inwoners uit Stompwijk te zien en te spreken, om zo een goed idee te krijgen van wat er speelt, wie er wonen en waar Vidomes in Stompwijk extra aandacht aan kan besteden.”

Wanneer is er spreekuur in juni?

Spreekuur gebiedsregisseur, wijkagent en gebiedsconsulent Vidomes Stompwijk:

maandag 5 juni

13:00 tot 15:00 uur

Het Dorpspunt,

Doctor van Noortstraat 92 in Stompwijk

Vooraf aanmelden voor het spreekuur is niet nodig.