Rozenkransgebed op woensdag

In verband met een condoleance moeten we het Rozenkransgebed deze week verplaatsen naar woensdag. Het is al weer de laatste week van mei, dus ook de laatste keer Rozenkransbidden. Er zijn voldoende redenen voor een gebed, dus u bent om 19.00 uur van harte welkom om mee te komen bidden. En natuurlijk zingen we een mooi Marialied.

Korenfestival groot succes

Wat een feest, wat een gezelligheid, wat een muzikaal genot, was het zondag in de kerk bij het Stompwijks Korenfestival.

De verschillende koren klonken als een klok, het publiek (en de andere koren) zongen enthousiast mee bij de meezingliederen. Het was in één woord Geweldig. Velen opperden al om hier een jaarlijks terugkerende middag van te maken. Dit gaan we zeker overwegen, want zo’n leuke middag is goud waard.

De foto’s en verslagen gaan nog komen.

Extra handjes gevraagd voor 10 juni

De volgende activiteit rond het 150 jarig bestaan van de kerk is de opening van het Kerkbos op 10 juni. Deze zaterdag is gevuld met leuke bezigheden.

Behalve de officiële opening van het bos zijn er rondleidingen in zowel bos als kerk. Er is een markt met kraampjes met boeken, devotionalia, houtbewerking, Stichting Opkikker, en wellicht nog meer. De fanfare komt een klein concertje geven. Er komt een springkussen en schminken voor de jeugd. Een heleboel te doen dus. Leuk om als publiek langs te komen om dit mee te maken.

Maar heeft u nu een paar uur over en vind u het leuk om even te helpen, dan wordt dat zeer op prijs gesteld. Er zijn wat mensen met vakantie, dus we kunnen wat extra hulp heel goed gebruiken. Laat het weten aan ondergetekende of bij het secretariaat van de kerk.

Marianne Turk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *