BBQ bij Jetty’s eettafel

Het is zomer in Stompwijk en dat betekent dat het tijd is voor heerlijk buiten eten, gezelligheid en genieten van elkaars gezelschap. En wat is er nu beter dan een geweldige barbecue om dit alles te combineren?

Nou, goed nieuws!

Jetty’s Eettafel organiseert op 30 juni, vanaf 16.30 uur, een heerlijk BBQ in het Dorpspunt, en wij kunnen niet wachten om je er alles over te vertellen!

De BBQ van Jetty’s Eettafel wordt weer heerlijk en met de geweldige sfeer en de warmte van gemeenschap die ze elke keer weten te creëren. Jetty’s team van enthousiaste koks en vrijwilligers hebben dit evenement tot in de puntjes gepland om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor alle aanwezigen.

Stel je voor: de geur van sissend vlees op de grill, de geluiden van vrolijk gelach en gesprekken die door de lucht zweven, en een tafel vol met heerlijke salades, sauzen en bijgerechten die je smaakpapillen doen tintelen. Of je nu een liefhebber bent van sappige hamburgers, gegrilde groenten of lekkere salades Jetty’s Eettafel heeft voor ieder wat wils.

Wat deze BBQ nog specialer maakt, is de gezellige locatie. Het Dorpspunt biedt een omgeving waar je kunt ontspannen, lachen en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden, buren en zelfs mensen die je nog niet eerder hebt ontmoet. De gastvrijheid van Jetty’s team zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Het is niet alleen een maaltijd, maar een ervaring die je met een glimlach op je gezicht achterlaat.

Dus, markeer 30 juni met een dikke stift in je agenda, want je wilt deze BBQ niet missen! FaceTime Jetty’s Eettafel staat klaar om je te verwelkomen met open armen en een heerlijke maaltijd die je smaakpapillen zal betoveren.

Kom naar het Dorpspunt, laat je verwennen door de warme sfeer en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. De BBQ van Jetty’s Eettafel wacht op je, dus zorg ervoor dat je erbij bent!