Het Kerkbos wordt geopend!

Zaterdag 10 juni is het eindelijk zover.
De renovatie van het Kerkbos wordt, voor nu, afgerond met de opening door pastoor Broeders. Veel werk is verzet om het bos weer helemaal op te knappen. Rommel en woekerplanten zijn weggehaald, nieuwe bomen en struiken zijn geplant, veel bolletjes zitten in de grond, vogel– en vleermuizenkasten zijn opgehangen. Reden om hier
aandacht aan te besteden, want wij zijn trots op onze kerk en trots op ons bos. Het is een plek waar veel vogels en kleine dieren nestelen en waar iedereen die dat wil even tot rust kan komen. Zit even op een bankje en kijk uit over de polder. Mijmer weg bij het geluid van de vogels of van een ijverige specht.

Op zaterdag is er een markt van 10 tot 16 uur. Er zijn kraampjes met boeken en devotionalia. Stichting Opkikker en Stichting Amigos zijn van de partij. Er komt een houtbewerker en mensen die ons alles kunnen vertellen over wol. Voor de jeugd is er een springkussen en ze kunnen geschminkt worden.

Natuurlijk is er ook koffie, thee en limonade zodat u even gezellig met iedereen kunt kletsen.

De officiële opening is om 11.00 uur

Om 12.00 uur is er een concertje van de fanfare in de kerk.

Regelmatig zijn er rondleidingen door het bos en ook door de kerk.

Al met al genoeg redenen om even langs te komen.

Werkgroep 150 jaar Laurentius