Tina Turner overleden….

één van de meest inspirerende en lieve vrouwen die wij ontmoet hebben! De energie die zij gaf met een knuffel, haar typerende stem, de lieve woorden….onvergetelijk!

Bijna 10 jaar geleden vroeg Jeff Leatham ons voor een samenwerking voor bloemen voor het huwelijk van Tina Turner met haar liefde Erwin Bach. We selecteerden de mooiste bloemen voor wat zo een ontzettend bijzondere gelegenheid werd.

Op haar landgoed in Kusnacht openden de hekken en terwijl we naar het huis liepen kwam ze ons al met open armen tegemoet en werden we met een ‘big hug’ ontvangen. Die dagen voor de grote dag op 21 juli 2013 werkten we daar aan het meest romantische huwelijk zoveel liefde straalde het paar uit.

De ceremonie ging plaatsvinden in de voortuin en daar werd een bloemenwand gerealiseerd die de ‘tree of life’ symboliseerde. En hoe bijzonder is haar ‘life’! Op het podium kwam haar vriend Bryan Adams soundchecken, het raam ging open en ze zong mee…. krijgen nog kippenvel van dat intieme moment terwijl we daar met bloemen, mesjes en snoeischaar in onze handen stonden.

Haar huis werd in de bloemen gezet en alles hield ze vol vertrouwen in de gaten, hard werken maar wel meelevend ‘are you alright honey, can I get you something’…..Een immense wand van rode rozen in de achtertuin met op de dinertafels ook rode rozen…. geïnspireerd op haar rode lippen.

De liefde van Erwin voor haar was voelbaar, met de gasten in aantocht stond hij nog in zijn korte broek relaxt met ons te praten, zo’n ontspannen sfeer was er daar….En blij dat zo’n iconische prachtig mooie lieve vrouw met alles wat ze heeft meegemaakt zo een liefdevolle man heeft ontmoet!

Rest in peace sweet dear Tina, you will be missed by so many people who you touched with your kindness….Our heart goes out to Erwin and all who loved you dearly….

Met dank aan Marc Knijnenburg

(vader Kees komt uit Stompwijk en Marc heeft mooie herinneringen aan opa Aad en oma Jo aan de Dr van Noortstraat.) Leuk toch!