De yoga in Stompwijk heeft een zomerstop en een nieuwe Yogadocente

Het eerste half jaar van 2023 heeft Yoga in Zoeterwoude (YiZ) met veel plezier yin yoga gegeven in het Dorpspunt. Nu is er een zomerstop tot 21 augustus. Op maandagavond 21 augustus van 20u-21u gaan we weer verder.

Wij van YiZ zijn heel blij jullie te mogen voorstellen aan de nieuwe yogadocente voor de yin yogales: Hannah Brown-Olsthoorn. Zij neemt het stokje over van Pieternel en in dit artikel stelt Hannah zich aan jullie voor.

“Mijn naam is Hannah Brown-Olsthoorn, geboren en opgegroeid in het Wilsveen in Leidschendam.

In 2011 heb ik een jaar in Schotland gewoond om vrijwilligerswerk te doen in een Camphill gemeenschap, waar ik fulltime samenleefde en werkte in een klein dorp met ongeveer 250 mensen, waarvan sommigen met een beperking. In 2014 ben ik permanent in Schotland gaan wonen en daar heb ik met mijn man tot vorig jaar juli gewoond.

Na zoveel jaar van huis wilde ik met mijn man ook graag het leven in de Nederlandse polder delen. Weer dichter bij mijn thuis, mijn familie, vriendinnen en bij de paarden. Vroeger heb ik veel tijd doorgebracht met de paarden en in Stompwijk; mee op de kar bij de buurman, jury bij de SGW Vlietland en op ponykamp met de Blesruiters. Voor nu kijk ik er naar uit om met de Poffertjestuin op de Stompwijkse Paardendagen te staan.

In 2015 is Yoga op mijn pad gekomen. Na lang gedacht te hebben dat het niets voor mij was, was ik na mijn eerste proefles verkocht. Yoga bood mij dezelfde rust die ik als kind bij de paarden ook vond.

Ik heb veel verschillende stijlen lessen gevolgd en cursussen gedaan. In 2020 ben ik afgestudeerd als Seasonal Yoga docent, een fusie tussen Yoga en Tai Chi. Dit houdt in dat al mijn lessen seizoensgebonden zijn en door het jaar heen verschillen. Ik ben opgeleid in Yin, Vinyasa flow, Hatha, Astanga, zwangerschapsyoga & Chi gong.

Ik kijk er erg naar uit om mijn Yogalessen op te starten in Nederland en ga op 21 augustus beginnen in het Dorpspunt in Stompwijk. Ik ga dan de Yin Yoga les van 20-21 uur overnemen van Pieternel van de Poel. Ik hoop jullie daar dan ook zeker te ontmoeten”.

Namasté, Hannah

Heb je nu al behoefte aan yogalessen? Kom dan in Zoeterwoude met ons kennismaken.

De lessen die je bij ons koopt zijn zowel in Stompwijk als in Zoeterwoude geldig. Meer informatie vind je op onze website: www.yogainzoeterwoude.nl , of mail ons: info@yogainzoeterwoude.nl of bel ons: 06-14345219 (Pieternel).

Wij wensen jullie een mooie vakantieperiode toe en geven jullie een zonnige groet, Chantal Hendriks en Pieternel van der Poel