Stompwijks Benefiet(s)feest: Fête du Mont Ventoux

Aanstaande vrijdag opent Café De Hoge Brug eenmalig de deuren vanaf 15 uur. Fraai gelegen aan het water is dit café de perfecte locatie voor Fête du Mont Ventoux; het Mont Ventoux feest. We nodigen hierbij het gehele dorp uit om langs te komen voor een drankje en een hapje (frites, broodjes Unox en bitterballen). De opbrengsten van deze avond zijn voor het goede doel. Consumpties kosten slechts €2,50 p/st. Wij zorgen voor muziek, sport en spel voor iedereen die daar zin in heeft en het feest duurt tot 00:00 uur.

Op 16 september beklimmen we de Franse Mont Ventoux om geld op te halen voor het verbeteren van de behandeling van alvleesklierkanker. Voor SupportCasper. We nemen als team Stompwijk deel aan een kleinschalig evenement met ca. 120 deelnemers dat luistert naar de naam Tour de Pancreas. Met nog ruim 3 weken te gaan halen we zoveel mogelijk geld op.

We hopen dat er veel animo is voor een kroegfeestje, dat het erg leuk wordt en dat we met dit feest veel geld gaan ophalen. Geen oppas? Neem je kinderen dan gewoon mee. Het moet een echt dorpsfeestje worden.

Tot vrijdag!

Bas, Lennert, Marvin, Martijn, Martin, Rob, Rick, Jarno, Barry, René, Jeroen en Jeroen

Meer info en mogelijkheid tot doneren: tourdepancreas.nl