Open Monumentendag

Ieder jaar doet de H. Laurentiuskerk mee met Open Monumentendag, maar dit jaar pakken we vanwege het 150-jarig bestaan van het kerkgebouw, nog even extra uit.

Dit is ook opgemerkt door het comité dat Open Monumentendag voor heel Leidschendam-Voorburg organiseert. Daarom is de officiële opening op
9 september om 10.00 uur in de H. Laurentiuskerk. Wethouder Bianca Bremer komt deze opening verrichten. Er is een feestlied rond het jubileum van de kerk en dat gaan we met elkaar zingen. U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn en meezingen mag natuurlijk ook.

Na de opening kunt u de tentoongestelde kerkschatten bekijken, er zijn kraampjes met boeken en devotionalia, er is informatie over de geschiedenis van de kerk, er zijn rondleidingen, en natuurlijk kunt u gezellig een kopje koffie of thee drinken.

Als u wilt kunt u ook een wandeling door het kerkbos maken.

De kerk is open om bekeken te worden op:

zaterdag van 10 tot 16 uur en op

zondag van    12 tot 14 uur

U bent van harte welkom.

Jeruzalem Passie op 24 september

Op zondagmiddag 24 september wordt van half 3 tot
4 uur de Jeruzalem Passie in onze kerk uitgevoerd. Omdat we veel toeschouwers van buiten het dorp verwachten is het nodig dat u zich aanmeldt. De kaartjes zijn gratis, maar u moet wel zorgen dat u er een bemachtigt. Dit kan online, maar ook bij Petra Oliehoek, Jona van der Meer en Marianne Turk.

Grijp er niet naast, want daar krijgt u spijt van.