Beste bofkonten

Wat fijn dat er al veel mensen een gratis kaartje op de kop hebben kunnen tikken voor het bijzondere gelegenheidsconcert op zondag 24 september.

Het koor zal de gewelven eens flink opschudden en de akoestiek zal hoogtij vieren.

Volgende week worden de koorleden zelf in de gelegenheid gesteld om hun vrienden kennissen uit te nodigen om te komen luisteren. Met bijna 100 man op het podium is daar niet veel voor nodig.

Dus reageer nog snel via https://forms.gle/YyzhKnqjW5ah4yZ1A of een mailtje aan Petraoliehoek@gmail.com

Tip:

Het is een cadeau van Stompwijk aan de kerk, u kunt ook een kaartje cadeau doen aan een oom of tante buiten het dorp. Iemand kwam afgelopen week twee kaartjes halen zodat zij haar 95-jarige peetoom mee kan nemen. Dat is een uitje én een concert ineen. Hoe leuk is dat. Wie haalt zijn moeder, oom of tante op uit Emmaus en neem dan ook die vriendin van hen mee naar Stompwijk. Hoe heerlijk is het om met elkaar te genieten.

Na afloop is er gelegenheid om even de benen te strekken in het opgeknapte kerkbos en een drankje te doen in het Dorpspunt om samen na te genieten en te praten.

We gaan er een gezellig verjaardagsfeestje van maken. De toegang is gratis voor iedereen, om geen elke beurs teleur te stellen. Wel zal er na afloop een bijdrage gevraagd worden voor dat wat het u waard was. Neem dus wel klein- of grootgeld mee. Eventuele tekorten in het budget kunnen hiermee aangevuld en de bij overschot gaat het bedrag naar de kerk.

Ja, ik kom heel graag luisteren op 24 september:

Ik kom met              persoon/personen.

Petra