VrouwActief ….. september/oktober

Dinsdag 12 september kwam Linda Waasdorp van de Clinic Clowns bij ons langs in het Dorpspunt. De zaal was goed gevuld ondanks dat er nog aardig wat leden op vakantie waren, we hebben dan ook maar liefst 5 nieuwe leden mogen verwelkomen. Leuk dat jullie erbij gekomen zijn. Linda vertelde ons het een en ander over de organisatie en na de pauze was er een kleine quiz. Na de eerste vraag, zijn de clowns vrijwilligers of betaalde krachten, bleven maar 5 vrouwen staan. Het zijn namelijk betaalde professionals. Dit is omdat het zo complex is, een gedegen opleiding wordt gevolgd en er naast in ziekenhuizen ook in zorgtehuizen wordt opgetreden. Met slechts 101 geregistreerde clowns is het lastig om aan elk verzoek te kunnen voldoen, dus donaties blijven welkom.

Daarna werd nog even gezellig gekletst en men kon zich inschrijven voor de workshop bijenhotels opfleuren met Elly, kosten € 15,- op 10 oktober en de Boomwhackers-workshop op 14 november. Heb jij dit nog niet gedaan, meld je aan zodat we weten met hoeveel vrouwen we rekening moeten houden. De kop is eraf en we hopen er met elkaar een mooi seizoen van te maken.

Namens Bestuur VrouwActief, Ria Luiten