Blesruiters kaarten 

Wat hebben we gezellig gekaart, iedereen was in opperbeste stemming en het belangrijkste: mijn wens ging in vervulling! Ik wilde graag meer tafels vol hebben en dat is gelukt, dit keer hadden we zes tafels met vrolijke en vlotte klaverjassers en binnen de kortste keren vlogen de pitten en natten over tafel. De volgende keer hoop ik nog twee tafels extra, dan herleven oude tijden. 

De uitslag is als volgt: 

1    Aad Luiten (kip)                             met 5487 punten 

2    Sjaak van Bohemen          met 5397 punten

3 John Oudsen met 4965 punten 

4 Agnes Bolleboom met 4890 punten, mijn vrouw heeft me ruim verslagen dit keer 

5 Theo van der Bosch met 4865 punten

En omdat we mijn streeftafels gehaald hadden heb ik er een extra prijs ingegooid die ging naar Kees de Jong met 4825 punten.

Aanmoedigingsprijs ging naar Marga Stijnman.

Volgende kaart avond is op 27 oktober dan zie ik jullie allemaal weer graag terug en breng ook nog wat vrienden en vriendinnen mee.

Nico Bolleboom