Kaartavond Stichting Amigos op 28 oktober

Hij komt er weer aan, de traditionele kaartavond van de Stichting Amigos in de kantine van Stompwijk ‘92. Na 4 jaar pakken we de draad weer op. Het concept is als volgt. Je kan je inschrijven met een team van 4 deelnemers. Je speelt die avond drie potjes klaverjas met iedere keer iemand anders uit jouw team als maat tegen twee deelnemers uit een ander team. Aan het eind van de avond worden de punten per team opgeteld en gaan de drie hooggeplaatste teams met een leuk prijsje naar huis. Daarnaast is er een beker voor het team met de meeste punten.

Na afloop van het kaarten is er een loterij met prijzen van onze sponsors. De opbrengst van de kaartavond en de loterij gaat geheel naar de goede doelen die Stichting Amigos steunt.

De ervaring leert dat het altijd een gezellige avond is, dus zet 28 oktober in je agenda. Het inschrijven per team is vanaf 19.30 uur en we streven er naar om rond 20.00 uur te starten. Heb je geen team, maar wil je wel graag meedoen, laat ons het weten en dan proberen wij een gelegenheidsteam te formeren.

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar adriekerkvliet@planet.nl

Stichting Amigos zet zich in voor lokale initiatieven waarin de kansarme mensen, voornamelijk kinderen, centraal staan. Wij richten ons op de ontwikkeling van arme gebieden door ondersteuning in primaire levensbehoeften, educatie en medische benodigdheden. Stichting Amigos steunt direct. Dat is persoonlijker en daarnaast weten wij precies wat en hoe er gesteund wordt. Tevens zijn er middelen beschikbaar om, na zorgvuldige afweging, aanvragen van direct bekenden te honoreren. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat zij nauw betrokken zijn bij het project maar ook dat zij weten waaraan het geld besteed wordt en ons goed op de hoogte houden. Lokale mensen dienen zelf actie te ondernemen en met onze steun de capaciteit te verkrijgen om door te gaan.

De afgelopen jaren hebben we op deze manier veel projecten kunnen ondersteunen, voornamelijk in Bolivia (omdat Linda de Jong hier jaren heeft gewoond, het netwerk heeft en de behoeften daar erg groot zijn). Daarnaast hebben we ook projecten gesteund in Nepal en Argentinië.

De opbrengst van de kaartavond op 28 oktober gaat dus naar deze projecten.

We hopen op een goede opkomst!

Namens stichting Amigos,

Adrie Kerkvliet