11 X 35 jaar

Afgelopen zaterdag vierden wij met een groep van 11 meiden onze 35e verjaardag. We zijn al meer dan 30 jaar vriendinnen dus tijd voor een feestje!

Omdat op twee na niemand de planning wist was het dus een dag vol verrassingen. De meiden stonden bij hun huizen klaar en werden door drie chique auto’s opgehaald met zeer chique enthousiaste chauffeurs erbij. Deze waren gelobbyd bij het vertrek van de Oldtimerrit paar weken geleden. Nadat de dames waren opgehaald zijn we eerst gaan karten bij Gamecity in Zoetermeer.

De chauffeurs deden ook 2 heats terwijl de dames toen op een Prison Island zaten. Na een borreltje en bittergarnituurtje zijn we richting Gouda gereden. Hier reden we per ongeluk, beetje expres een straatje in waar het eigenlijk eenrichting was. Hier stuitte we gelijk op de handhaving die gelijk vroeg kijkt u niet naar de borden? Ja euh meneer kijk eens wat voor dames ik hier heb zitten, beetje afgeleid hè en ze zijn allemaal 35 jaar geworden. En de 2 auto’s achter ons horen er ook nog bij… Dus als u 11 meiden wilt neem ze gerust mee in je busje.. 😉 

De meneer kon het gelukkig begrijpen en regelde een escorte door de winkelstraat wat dus eigenlijk voor voetgangers was en zo naar het Marktplein voor de deur van restaurant Swing waar onze avond zou vervolgen. Voor het stadhuis nog even een groepsfoto met de heren van de handhaving erbij, die vonden het maar wat prachtig zo! De heren zijn huiswaarts gegaan en wij gaan eten met pianobegeleiding op de achtergrond en in de avond nog tot in de late uurtjes gedanst. Het was een mooi feest en we willen graag de heren bedanken die ons hebben gereden en galant de deuren openhielden!

Dank Marnix van Bemmelen, Jack Overdevest en Bart van de Bos.

Dank Leo Luiten voor het beschikbaar stellen van de RR! We hebben genoten en denken met veel plezier terug aan deze dag! Op naar de 40! 

Liefs,

Shirley, Angelique, Marry, Marleen, Dorien, Marieke, Sanne, Sabine, Purdy, Ilse en Eva