Jetty’s eettafel

Het regende en waaide en, voor het eerst sinds lange tijd, werd er een beroep op vervoer gedaan. Ook dit werd onderling geregeld en dat is natuurlijk nog beter. Ook Corrie Welp was van de partij, met heel veel dank aan Betty van Rijn. Wat was het heerlijk om met elkaar aan tafel te kunnen gaan.

Ons team is uitgebreid met Aad Janson, die vandaag met ons aan de slag ging. En wat had Jens weer heerlijk gekookt. Veel was er thuis al voorbereid, want de kookplaten in de keuken zijn niet zo gewend aan die hele grote pannen.

De soep, gehaktballen en toetjes waren thuis voorbereid, en wat een werk is dit. De pompoensoep vol met antioxidanten die een boost geven aan het immuunsysteem en een pepertje om de winter goed te kunnen doorstaan.

De aardappelen zijn ’s morgens geschild, net als de wortelen uit Jens zijn eigen tuin. 50 ballen gehakt gedraaid en 50 chocolademoussetoetjes. De tafels waren prachtig versierd met herfstmaterialen uit de tuin van Marianne en Leo Gareman in combinatie met de prachtige bloemen van De Passie. Speciaal waren er oranje lampionnetjes, skeletbollen en besjes. Hier hebben het hele weekend bezoekers aan het Dorpspunt plezier aan beleefd.

De volgende eettafel is 24 november, het menu is nog niet bekend. De koks gaan nog in overleg, zodra ze eruit zijn, brengen wij u op de hoogte.

Petra