Stompwijkseweg afgesloten

Komende periode gaan we werkzaamheden uitvoeren aan de Stompwijkseweg. Tijdens deze werkzaamheden is de Stompwijkseweg voor doorgaand verkeer afgesloten.

Opnieuw bestraten rijbaan

De kwaliteit van de rijbaan is op een aantal plaatsen slecht. Het is daarom nodig, dat de rijbaan op deze plaatsen opnieuw wordt bestraat.

Planning

Informeren bewoners                                begin november 2023

Uitvoering werkzaamheden 20 november t/m 1 december 2023 *

* voorlopige planning

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is de Stompwijkseweg afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. Voor fietsers en voetgangers is de weg niet afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid met een omleidingsroute via Wilsveen en Zoetermeer. Deze omleidingsroute wordt aangegeven met bebording. Houd rekening met extra reistijd.

Om overlast te beperken is het werk opgeknipt in 3 fases:

Fase 1 Stompwijkseweg 84 t/m 92—20 t/m 22 november

Fase 2 Stompwijkseweg 19 t/m 84—22 t/m 29 november

Fase 3 Stompwijkseweg   3 t/m 19—19 t/m   1 december

Overlast

De werkzaamheden kunnen op bepaalde momenten overlast geven, zoals Herrie van machines of niet kunnen parkeren voor de deur. Deze overlast proberen we zoveel mogelijk te voorkomen, onder andere door de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over dit project, laat het ons weten. Uw vragen of opmerkingen kunt u onder vermelding van ‘Project Stompwijkseweg’ en het kenmerk van deze brief mailen naar info@lv.nl, t.a.v. dhr. A. Plaisier.

Kenmerk: 1049176