Aanstaande zaterdag Stompwijkse Popquiz in het Dorpspunt

Aanstaande zaterdag, 18 november, is er weer een Stompwijkse Popquiz in het Dorpspunt. De liefhebbers hebben er bijna 10 maanden op moeten wachten en wij kunnen beloven dat het het wachten waard is geweest. Er komt namelijk weer een heel veelzijdige quiz aan, met bekende en minder bekende nummers en artiesten. Want zoals altijd draait het om het raden van titel en artiest aan de hand van beeld -of geluidsvragen.

De afgelopen 2 weken maakten wij de onderdelen van de 1e en de 2e ronde al bekend, dus deze week is ronde 3 aan de beurt. In deze ronde spelen we ‘Zij doen niet meer mee’, waarin in de fragmenten iets gaat ontbreken.

De teller van het aantal ingeschreven teams staat nog steeds op 12, dus kunnen er nog 6 teams ingeschreven worden.

Wil je verzekerd zijn van deelname, meld je dan vooraf aan via popquiz@ftlom.nl. Een team mag uit maximaal 6 deelnemers bestaan en de kosten zijn €10,- per team. Mocht er nog ruimte zijn, dan is inschrijven op de avond zelf ook nog mogelijk vanaf 19.30 uur. De quiz start om 20.30 uur.