Opgelet: Wijziging datum Jetty’s Eettafel

Voor de laatste vrijdag van november lopen de eerste aanmeldingen voor Jetty’s eettafel al binnen. Er zijn echter wat problemen om het op die vrijdag te organiseren. Daarom is, in overleg, besloten om de eettafel(s) een week te verschuiven. Iedereen is dus, na aanmelding, van harte welkom om aan te schuiven op vrijdag 1 december. Ben je al aangemeld en kun je gewoon op 1 december komen dan hoef je niets te doen. Kun je niet, geef het dan even door. Degenen die zich nog niet aangemeld hebben kunnen dit vanaf nu doen. Het is vlak voor Sinterklaas, maar hopelijk krijgen we wel wat anders te eten dan kruidnoten, marsepein en pepernoten. Een verrassing wordt het vast, dus zorg dat je erbij bent! Aanmelden via dorpspunt@stompwijk.nl , tot dan!

Namens het team, Ria Luiten