Midvliet en Stichting Groen en Geluk samen voor Stichting Sintvoorieder1!

Vorige week deelden wij onderstaan bericht met u, deze week kunnen wij u melden dat wij het nog groter gaan aanpakken! TV West (regio) en voor onze gemeente Midvliet, zijn bezig met hetzelfde doel. Hoe mooi is het dat wij in Stompwijk nu samen gaan werken om ons doel groots neer te zetten!

Met dezelfde intenties, maar hopend op nog meer mooie donaties, willen we uw aandacht vragen voor het volgende:

Ieder kind verdient een cadeau op 5 december, maar voor 1 op de 10 kinderen is een cadeautje op Sinterklaasavond helemaal niet vanzelfsprekend. Ze groeien op in (verborgen) armoede. 

Help je ons mee om cadeaus bij elkaar te brengen?

Samen hebben we het uitdagende doel gesteld om minstens 1000 cadeautjes te doneren aan Stichting Sintvoorieder1 in onze gemeente. Hoe werkt dat?

Wij zamelen cadeaus, chocoladeletters en/of sint snoepgoed in voor kinderen t/m 17 jaar. 

Medewerkers van het Sint Pakhuis van een Sintvoorieder1 sorteren, stellen pakketten samen, pakken in, zetten klaar voor distributie en verzorgen transport en delen uit. De kinderen pakken uit.

Het zou geweldig zijn als jij hierbij kan helpen

Hoe kan je meedoen?

Heb je nieuw of ‘als nieuw’ speelgoed liggen waar niet mee gespeeld wordt? Boeken, gadgets en/of toiletartikelen die ongebruikt zijn? Of heerlijke chocolade letters en/of Sint ingepakt snoepgoed…

Je kan dit inleveren bij:

Stichting Groen en Geluk op zaterdag 18 november tussen 10 uur en 14 uur en op zaterdag 25 november tussen 10 uur en 14 uur;

Maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur bij de pastorie, het secretariaat van de H. Laurentiuskerk, Doctor van Noortstraat 88.

Bij Petra Oliehoek, Dotterbloem1 (onder het afdakje)

Bij Jona van de Meer, Pinksterbloem 59. 

Liever op een ander moment of andere plek inzamelen? Je kan hiervoor contact op nemen met Margriet Rotteveel: 0612890730 of Mariska van der Meer: 0648334007

Financiële bijdrage:

Het is ook mogelijk om een gelddonatie te doen. Dit kan door het scannen van de QR code of door een bedrag over te maken naar:

NL20INGB0675355370 t.a.v. Stichting Groen en Geluk onder vermelding van Sintvoorieder1. Wij zorgen dat het geld op de juiste plek komt.

Stichting Sintvoorieder1 koopt hier zelf gepaste cadeaus van.

Het zou fantastisch zijn als lokale bedrijven ook mee willen doen. Speciaal voor hen hebben we een mooie actie. In ruil voor uw donatie wordt uw bedrijfsnaam genoemd /weergegeven op Midvliet.nl. Benoem dan ook uw bedrijfsnaam bij het doneren in de omschrijving

Een actuele tussenstand is te vinden op: www.stichtinggroenengeluk.nl

Op de website vind je een handige verlanglijst en checklist

(https://www.sintvoorieder1.nl/nl/kom-in-actie/cadeau-doneren).

Het is belangrijk dat alles “als nieuw” is. Compleet en onbeschadigd. Je hoeft het niet in te pakken. Dat doet de stichting na controle.