Blesruiters Clubkampioenen mennen 2023 en huldiging Lindsay door Mendistrict West

Tijdens de najaarsvergadering van de Blesruiters op 10 nov. jl. zijn de Clubkampioenen van 2023 bekend gemaakt en de bijbehorende linten en bekers uitgereikt. In de vorige Dorpsketting heeft Manon Straathof de kampioenen bij de ruiters reeds vermeld. Jullie hebben dus de Menners nog te goed en die waren:

Dressuur

Enkelspan pony          klasse B/l          Purdy van der Salm

Enkelspan Paard Klasse B/l Kitty Smits-Roeling

Tweespan Pony Klasse B/L/M Lindsay Landman

Vaardigheid

Enkelspan Pony Klasse L/M Danny van de Barselaar (met Kenn)

Enkelspan Paard Klasse L/M/Z Kitty Smits-Roeling

Tweespan Pony Klasse L/M/Z Lindsay Landman

Op de foto hiernaast: Danny met zijn Kenn, die na vele blessurejaren gelukkig weer van de partij is.

Op de najaarsvergadering van het Men-district West (provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland) werden de nationale kampioenen uit het District, in de verschillende klassen en disciplines uitgebreid in het zonnetje gezet. Bij de tweespan Pony’s was dat zoals bekend Lindsay (3e van links op de groepsfoto hieronder).

Ab Spaan