Stompwijk haalt ruim 1000 cadeaus op voor Stichting Sintvoorieder1!

Waar een klein dorp, opnieuw laat zien, waar het groots in kan zijn!

Wat begon als een sociaal doel vanuit een training die Margriet Rotteveel – Loomans en ik volgen, waarover hieronder meer, werd al snel opgepikt door Jona van der Meer van Midvliet en werd een groot en prachtig doel! Met elkaar was ons doel om 1000 cadeaus op te halen in Stompwijk en omgeving, om zo bij te dragen aan het grote doel van TV West om 50.000 cadeaus op te halen in Zuid Holland.
Dit alles voor Stichting Sintvoorieder1 die er voor zorgen dat gezinnen die het minder breed hebben ook een fijne Sinterklaas kunnen hebben.

Met zijn 3e hebben we in korte tijd veel mensen weten te bereiken en hebben we vanuit Stompwijk en omgeving 1203 cadeaus opgehaald!

De totale actie van TV West heeft maar liefst 88.283 cadeaus opgeleverd!

Ik wil vanaf deze plek Jona en Margriet enorm bedanken voor hun inzet en samenwerking! Het was prachtig om te doen. En natuurlijk wil ik iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, heeft bijgedragen aan ons prachtige doel om zoveel cadeaus te verzamelen.

In een tijd waarin iedereen druk is en er ook genoeg ellende speelt, weten we dit met elkaar, voor elkaar te krijgen.
Hierdoor laten we zien dat er ook heel veel moois mogelijk is!

Graag wil ik jullie wat meer vertellen over de training die ik eerder noemde.

Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik vast liep op mijn werk. Via een kennis werd ik toen gewezen op een 5 daagse training voor persoonlijke groei bij Humanication in Amsterdam. Een training waar iedereen aan kan deelnemen. 

Ik heb de 1e training 4 jaar geleden gevolgd en ik heb daar geleerd om zelfvertrouwen te hebben, te gaan voor mijn dromen, uit mijn comfortzone te stappen en te kiezen voor mijn eigen geluk. Hierna heb ik aanvullende trainingen gedaan en heeft mijn man ook deze mooie trainingen gevolgd.

Ik zie deze trainingen en reis nu als een cadeau aan mijzelf.

Nu december weer voor de deur staat wil ik graag dat iedereen weet dat dit cadeau bestaat. Ik gun iedereen mooie successen, ieder op z’n eigen en unieke manier. 

Het ontstaan van Stichting Groen en Geluk is zeker te danken aan de training. Mijn man en ik maken nog steeds dagelijks dankbaar gebruik van de handvatten uit de training. Het gaat ons niet om het einddoel, het gaat om de reis. Ik gun iedereen de informatie over deze training en om zelf de keuze te kunnen maken om er wel of niet wat mee te doen. Zonder deze organisatie met zijn mooie trainingen zou dit doel hier in Stompwijk niet zo’n mooi resultaat hebben gehad.

Als je er meer over wilt weten van mij of van Margriet stuur dan gerust een berichtje.

Margriet Rotteveel – Loomans, 0612890730

Mariska van der Meer, 0648334007 

Groeten,

Mariska van der Meer

Stichting Groen en Geluk Stompwijk

info@stichtinggroenengeluk.nl

Ps, Stichting Groen en Geluk gaat in december nog leuke workshops geven, hierover later meer!

Al nieuwsgierig? Kijk vast op onze agenda op  www.stichtinggroenengeluk.nl