Uitje met de Zonnebloem

Schreef ik vorige week nog dat de Sint ook mijn klompje had gevuld, deze week heb ik alweer kennis gemaakt met z’n opvolger de Kerstman.
Maandag zijn we met de een bus vol naar de Intratuin in Lisse geweest voor de kerstmarkt.

Toen we allemaal voorzien waren van een rolstoel of rollator, gingen we in groepjes op weg. Er waren ook nog wat mensen met een kruk of een arm van een begeleidster. Er was veel te zien en te koop, alles voor de kerst.

Halverwege gingen we aan de warme chocolademelk, koffie of thee, met een heerlijk stuk gebak, al dan niet voorzien van een grote dot slagroom. Voor elk wat wils. Daarna gingen we weer verder en zagen we de Kerstman op z’n bank een dutje doen. We hoorden hem al uit de verte. Wat kan die man snurken zeg. Je zou zo naast hem op de bank gaan liggen. Dat was spekkie naar mijn bekkie, hup mijn jas uit en naast hem gekropen. Dat was lachen. Na de foto sessie gingen we weer op de uitgang aan. Om half vijf waren we weer thuis, na een heel gezellige dag, en met dank aan vele vrijwilligsters.

Groetjes Ria van Dijk