Muzikale Kerstborrel  met “Nieuwe Glazen” en “in de Lift”

Kerst inkopen gedaan? Dat kun je mooi afsluiten met een sfeervolle middag vol live kerstmuziek in het volledig in kerstsferen gehulde Dorpspunt. De decembermaand is niet alleen koud en donker, maar ook erg gezellig en sfeervol. Wil je in de Kerstsfeer komen? Dat kan op zaterdag 16 december!

Dorpspunt Stompwijk presenteert een Kerstborrel met medewerking van “Nieuwe Glazen” uit Stompwijk en “In de  Lift” uit Zoeterwoude! Twee sfeerbands die met hun brede repertoires de kerstsfeer gaan inluiden.

Wat kun je verwachten:

– Geheel in Kerstsfeer omgetoverd Dorpspunt

– 3 optredens van de bands en tussendoor sfeermuziek

– in deze tijd hoort een kopje erwtensoep, broodje worst en glühwein erbij  

– entree is gratis. Drankjes en hapjes met bonnensysteem.

– aanvangstijd is 17.00 uur, inloop vanaf 16.30

Namens het Dorpspunt, Nieuwe Glazen en In de  Lift,

Jona van der Meer