Jetty’s eettafel

We maken ons op voor de finale van dit jaar, de laatste vrijdag is op 29 december en dan zetten we deuren wijder open dan anders. Er is muziek van Small Bigband “SAX & RHYTHM” de band van Piet Noordzij. En hoe mooi is dat de man van Jetty dit kan doen. Hij speelt in 4 muziekgroepen/bands en vanwege het succes van vorig jaar komt hij met dezelfde band van 10 personen.

Let op, dinsdag 19 september komt Piet met 3 andere saxofonisten. Met z’n vieren, onder de naam All time Quartet, geven ze een show weg. En daar speelt ook Aad Vincenten mee, neef en naamgenoot van onze Aad Vincenten die ons assisteert bij de voorbereidingen van Jetty’s eettafel. Mag je dus ook niet missen.

Het optreden op 29 december is mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit Cultuur&co waarvoor onze dank.

De oliebollen worden gebakken, de glazen gevuld, de muziek speelt en de voetjes kunnen van de vloer. Tussentijds worden er hapjes geserveerd en we kunnen met elkaar terugkijken op het afgelopen jaar doornemen en vooruit blikken naar het volgende. Ook als u niet tot de doelgroep hoort bent u deze keer van harte welkom, meld u dan wel even aan via dorpspunt@stompwijk.nl