Werkzaamheden Doctor van Noortstraat

Op maandag 18 december tot en met donderdag 21 december 2023 gaat aannemer Van Dijk sonderingen en grondboringen uitvoeren op de Doctor van Noortstraat. Met de sonderingen wordt het draagvermogen van de grond in beeld gebracht. Dit wordt uitgevoerd door een sondeerwagen die eruitziet als een kleine vrachtwagen. Met de grondboringen krijgt de gemeente meer inzicht in in de opbouw en staat van de bodem. Op het kaartje kunt u zien waar precies de boringen en sonderingen gedaan worden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd als voorbereiding op de herinrichting.

Hiervoor zijn tijdelijke verkeersmaatregelen nodig, waarbij de Doctor van Noortstraat niet afgesloten hoeft te worden. Voor de sondeerwagen rijdt een auto met een flexibele/verrijdbare afzetting. Hiernaast zijn er 2 verkeersregelaars aanwezig om alles goed en veilig te laten verlopen.

Inspectie kade Stompwijksevaart januari 2024

In het nieuwe jaar wordt de kade van de Stompwijksevaart van 9 januari tot en met 17 januari 2024 geïnspecteerd door het bedrijf Europa. Ook hiervoor wordt een auto met een flexibele/verrijdbare afzetting ingezet.