Jetty en Juliana; een heerlijke combinatie

Zondagmiddag konden de bezoekers van Jetty’s eettafel en van fanfare Juliana genieten van een fantastisch leuk concert. Dit concert werd afgewisseld met de lekkere hapjes van een echte high tea, verzorgd door Jetty’s eettafel.

Het was genieten. De variatie in hapjes was geweldig. De koks van Jetty’s eettafel hebben zichzelf overtroffen. Daarnaast,  of daar tussendoor, was er het concert van fanfare Juliana. Heel verschillende muziek, maar allemaal wel heel herkenbaar. Aan het publiek werd gevraagd wat de titel van de gespeelde liederen was, of wie de zanger of zangeres was. En dat bleek nog best lastig. De muziek klinkt wel bekend, maar hoe heet het ook al weer???!

De persoon met de meeste goede antwoorden heeft ‘Eeuwige Roem’ gewonnen en dat betekent een foto in de Dorpsketting.
De winnaar was niemand minder dan Eva Noordermeer. Zij bleek een onverwacht jeugdige Beatlesfan en heel handig met een mobiel om de antwoorden op te zoeken.

Eva gefeliciteerd!

Natuurlijk had het slot van het concert een verdrietig staartje, want het was tevens het afscheid van dirigent Richard Vrijhoef. Maar hij heeft beloofd ons bij concerten te komen bezoeken, dus geen vaarwel, maar tot ziens. We wensen Richard natuurlijk veel succes bij zijn volgende activiteiten. En binnen de fanfare gaan we op zoek naar een nieuwe dirigent. We houden u op de hoogte.

Fanfare Juliana