VrouwActief ….. februari

We gaan in februari lekkere hapjes maken met Maria van Santen en omdat we ons strikt aan ons schema van 2e dinsdag van de maand gehouden hebben, valt dit helaas samen met de laatste dinsdag van het carnaval, bij het maken van het programma hebben wij niet in de gaten gehad dat het carnaval dit jaar zo vroeg in het seizoen is. Er zullen ongetwijfeld een aantal vrouwen naar de Bles gaan, wij vermaken ons in het Dorpspunt en gaan onder leiding van Maria het een en ander aan lekkers maken en uiteraard ook opsmikkelen (als het lukt tenminste, maar daar ga ik wel vanuit).

Wil je hieraan meedoen, geef het voor 6 februari door via ria.luiten6@gmail.com zodat Maria rekening kan houden met het aantal deelneemsters. Er zijn verder geen kosten aan verbonden. Hopelijk zien wij jullie op deze avond en anders een fijne avond bij de carnaval.

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten