Nieuwe gebiedsregisseur

Beste Stompwijkers, ik ben jullie nieuwe gebiedsregisseur en ik stel me graag aan jullie voor.

Mijn naam is Sabar Lapre, 41 jaar oud en woonachtig in de gemeente Zuidplas. Ik ben een trotse vader van twee dochters van 4 en 9 jaar oud. Verder ben ik vanaf mijn 8e actief in de badmintonsport. Heel vroeger deed ik dit op hoog niveau, inmiddels ben ik een oudje..

Tijdens mijn vorige baan werkte ik als adviseur openbare orde en veiligheid en crisisbeheersing/officier van dienst voor de gemeente Gouda.

Voor mijn werkzame periode in Gouda heb ik 15 jaar bij de politie gewerkt. Ik heb 10 jaar in verschillende Rotterdamse basisteams gewerkt, voornamelijk met taakaccent jeugd. Hierna heb ik gewerkt als zedenrechercheur in de eenheid Den Haag.

Tot slot ben ik geëindigd als rechercheur bij de landelijke eenheid.

Ik kijk er naar uit om als gebiedsregisseur aan de slag te gaan in Stompwijk. Regelmatig zal ik in de wijk aanwezig zijn. Spreek me gerust aan voor een gezellig gesprek.

Elke 1e maandag van de maand, van 13:00 uur-15:00 uur is er een spreekuur in het Dorpspunt. Voor vragen die niet kunnen wachten tot het spreekuur ben ik te bereiken via mijn emailadres:

aslapre@leidschendam-voorburg.nl

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en kijk uit naar een fijne samenwerking!