VrouwActief ….. in memoriam Hannie

Heel triest dat wij kort na het overlijden van Conny het bericht kregen dat Hannie Verhagen overleden is.

Persoonlijk ken ik Hannie al van heel lang terug toen haar oudste zoon Carl veel bij ons op het bedrijf en bij mij over de vloer kwam om een zakcentje bij te verdienen. De band werd nog wat steviger toen Carl na een eenzijdig bromfietsongeluk op de Middelweg ernstig gewond raakte. Hij was op school niet lekker geworden en mocht naar huis, maar halverwege ging het fout en hij heeft lange tijd in coma gelegen. Zijn vader, maar vooral zijn moeder Hannie, vochten als leeuwen om het een en ander voor elkaar te krijgen en om zijn leven toch wat op de rails te krijgen. Hij was behoorlijk beschadigd en na omwegen via Katwijk en Zoetermeer kregen zijn ouders pas iets meer rust toen er voor hem een plaatsje bij Stichting Ygdrasil in Olst vrij kwam. Daar kon hij nog op zijn manier actief zijn en hoefde hij niet de hele dag onderuit gezakt in de rolstoel te zitten. Helaas ging het met haar man Jan jaren later plotseling ook niet goed en heeft zij ook daar heel veel energie ingestoken door veel bij hem in Leythenrode aanwezig te zijn.

Een zwaar leven dus. Nadat Jan overleden was, kwam er ook een aantal jaar wat meer ontspanning voor Hannie en werd zij lid van VrouwActief. Ook het creatieve werd door haar ontdekt. We zijn vaak in het atelier van Elly geweest, lekker bij het kacheltje, steeds was zij verbaasd over het resultaat. Dat heb ik toch zelf maar gemaakt. We hadden haar nog veel mooie jaren gegund, maar haar lichaam was op.

Hopelijk heeft ze nu haar rust gevonden met Jan aan haar zijde. Wij wensen Carl, Chantal en Johan, John en Sandra, kleinkinderen, familie v.d. Hoeven, familie Verhagen, buurtjes Riet en Piet en verder alle vrienden en bekenden veel sterkte toe.

Namens alle vrouwen is er een bloemetje naar Hannie gestuurd.

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten