Yoga in het Dorpspunt

Yoga in Zoeterwoude gaat per 1 april in Stompwijk stoppen, maar Seasonal Yoga Nederland gaat door!

Sinds september geef ik in het Dorpspunt op de maandag van 20:00 tot 21:00 les. Dit doe ik met veel plezier en liefde voor de yoga. We zijn een gezellig klein clubje, met ruimte voor meer mensen. Ervaring is niet nodig, doe je een keer mee of heb je vragen? Dan hoor ik het graag.

Een van de doelen van Yoga, is er om de mens in verbintenis te brengen. Een verbintenis met jezelf, lichaam en geest en verbintenis met elkaar. Op de maandag avond is de focus yin yoga. Dit is een rustige vorm van yoga waarin we de houdingen voor meerdere minuten vasthouden om diep in het bindweefsel spanning los te laten. Het kan beide een moment van rust en uitdaging zijn. Stilstaan is uit mijn ervaring vaak het moeilijkst. Hier de rust vinden en leren omgaan met uitdaging is wat in mijn beleving yin yoga zo mooi maakt. Een belangrijke les in het leven.

In de lessen gaan we mee met het seizoen, in de winter meer rust en in de zomer meer kracht. Seasonal yoga als concept is begonnen in het Verenigd Koninkrijk waar mijn leraressen Yoga, Tai Chi en Qi Gong samen hebben gevoegd om een stijl van yoga te creëren die verbintenis maakt tussen mens en seizoen. De Chinese geneeskunde is hier een lijdende draad in.

Ben je nieuwsgierig? Kom langs! Graag ontmoet ik jullie in de les, om het een keer zelf te ervaren.

Liefs, Hannah

Seasonal Yoga Nederland

W: www.seasonalyoganederland.nl

E: info@seasonalyoganederland.nl