Hallo lieve kinderen,

Zeg, vandaag zullen wij het even hebben over de oproep van de Dorpsketting, om deze in het teken te laten staan van het afscheid van juf Yvonne! Ik denk dat jullie allen daar heel druk mee bezig zijn, door na te denken, foto’s op

te zoeken, verhaaltjes opschrijven en andere leuke dingen die jullie zouden willen toevoegen aan een mooie, gezellige “Juf – Yvonne Ketting”

Zelf heb ik er niet veel aan toe te voegen, maar wat ik wel kwijt wil, is dat ik haar heb leren kennen toen ik voor ’t eerst hier op school kwam als TSO- medewerker en later als voorleesjuf van de Bieb, voor groep 3! (Thans elders)

Het oude schoolgebouw stond er nog en als ik zo met de kindertjes voorbij liep op weg naar de opvangruimte, zag ik haar dan samen met een paar van haar overige collega’s, buiten surveilleren. Ik zwaaide dan naar haar en zij zwaaide dan altijd heel vriendelijk lachend weer terug!

Ik heb haar altijd ook een hele symphatieke, vrolijke en gezellige juf gevonden! Zij had altijd en voor iedereen een luisterend oor! Echt een juf die je erg zal missen en dat doe ik ook! Ja juf Yvonne, ik heb niet veel contact met u gehad, maar ook ik zal u zeer missen! Ik zag u graag en vind het heel jammer dat u gaat! Ik dank u hartelijk voor uw spontaniteit, vriendelijkheid en wat u voor al de kinderen hebt gedaan!

Ik wens u vooral Gods zegen toe, veel geluk in de toekomst en veel plezier met alles wat u nog zou willen doen!

Dag juf Yvonne, het ga u goed! Tot ziens!

Ja, lieve kinderen, ook jullie zullen haar erg missen denk ik, maar helaas  daar is nu eenmaal niets aan te doen!

We moeten ermee leren leven, dat dit het leven is, als je het nou wilt of niet!

Nou, we zeggen gedag, ook Annie, Keesje en familie doen de hartelijke groeten en zeggen eveneens, Dank u juf Yvonne en tot………….ziens!

Zeg lieve kinderen, ook deze keer geen huiswerk, want jullie hebben het er al druk mee, om mee te werken aan de “JUF – YONNE KETTING”

Het wordt vast een hele mooie!

Laten wij  tot slot, samen een zegenliedje voor juf Yvonne zingen.

Tik in op YouTube:

                                  Ik zegen jou in Jezus naam – Nederland zingt.

                                  Nederland zingt  (EO)

Ja juf Yvonne, ik hoop dat u dit liedje mooi heeft gevonden en dat u telkens weer als u aan ons denkt, dit liedje weer zal afspelen! Het geven van dit liedje maakt blij en missen wij elkaar dan niet zo erg denk ik, omdat we zo toch nog een beetje bij elkaar zijn! 

Nu u toch in deze Paastijd met pensioen gaat en u alle tijd nu heeft, willen wij u dit grappig versje: “Paasgepeins” van Clinge Doornbos, meegeven om lekker te gaan ontrafelen!

Heel veel succes ermee en een hele Goede Week en een Zalig Pasen toegewenst!

Ook aan jullie lieve kinderen, het zelfde toegewenst, Gods zegen en ga maar lekker naar paaseieren zoeken tijdens de Paasdagen! Wel blijven bidden hoor en de Here danken! De Paastijd is nog niet voorbij, dus praten wij de volgende keer weer verder hierover. Okay?

Nou dat was het dan weer en……..tot de volgende keer!

Veel liefs,

Olivia (voorleesjuf)