Asafoetida (Orion) feest 23-03-2024

Symbolischer kan bijna niet. In de week dat het oude Dorpshuis en daarmee de oude kelder definitief naar de vlakte ging, stond ons Orion feest gepland.
Nadat we vorige week nog met het laatste biertje in de oude kelder stonden, was het deze avond tijd om aan de mannen van de nieuwe kelder te laten zien dat het meeste vroeger écht beter was. We hebben een hoop oude gezichten gezien, de drank vloeide rijkelijk, de DJ was weer ouderwets …., de lichten stonden weer stationair te pruttelen en de rookmachine deed zijn werk goed. Kortom, een ouderwets gezellige Orion avond! Wij willen al onze oude bezoekers danken voor hun komst, onze vrienden en vriendinnen voor de hulp, Stichting Summerland en Het Dorspunt voor de airco en de mannen van de Mexx voor de ondersteuning!

We hopen dat dit het startschot is voor de andere besturen om hier een vervolg aan te geven!

Rest ons nog de uitslag van de kleurplaatwedstrijd. Op de Pre-Party kreeg elke groep de kans om de kleurplaat zo creatief mogelijk in de leveren. Zoals te zien op onderstaande foto stak De Toko hier met kop en schouders boven uit. Dit betekent dat zij voor het eerst sinds de familiehandbaldag 1997 een prijs winnen. Mede door deze handbaldag hebben wij besloten de prijs, een taart, niet uit te reiken maar wij feliciteren hen uiteraard van harte met deze prijs!

Om helemaal af te sluiten willen wij als bestuur van Orion de mannen van Orion feliciteren met het winnen van ZZ 2024. Puike prestatie.

Groeten, Orion