Sportdag op de Maerten van de Velde

Op vrijdagochtend 19 april is het sportdag op school, gecombineerd met de koningsspelen. De kinderen mogen allemaal in oranje naar school komen.

Om 9.45 uur starten we op het sportveld bij de sporthal met het Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen. Daarna gaan we in groepjes en teams uiteen om spellen te spelen en een sponsorloop te lopen.

Het goede doel voor de sponsorloop is gekozen in samenwerking met groep 7/8 en is geworden Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Deze stichting helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, want ieder kind verdient een verjaardag! Tevens gebruiken we een deel van het geld voor extra activiteiten/ materialen voor de Maerten van den Veldeschool. De komende tijd mogen de kinderen zoveel mogelijk sponsoren zoeken voor dit goede doel.

We hebben er zin in en vinden het leuk wanneer u de kinderen komt aanmoedigen tijdens de sponsorloop en natuurlijk hopen we op een hele mooie opbrengst!

Team Maerten van den Velde