Beste Stompwijkers,

Wat heb ik genoten van een fantastisch afscheid!

Opgehaald in een versierd busje, spandoeken in het dorp, heel veel paarse ballonnen, ontzettend veel bloemen, een prachtig lied gezongen door de hele school, taart, tekeningen, superleuke muzikale activiteiten voor alle groepen, een lunch verzorgd door mijn klas, lieve kaarten en cadeautjes, en heel veel lieve mensen die langskwamen op de receptie!

Heel bijzonder dat al ‘mijn’ oud-directeuren er waren, maar ook een aantal oud-collega’s en veel oud-leerlingen en hun ouders.

De inzet en voorbereidingen van mijn lieve collega’s hebben er voor gezorgd dat ik de hele dag alleen maar hoefde te genieten van alles, en dat heb ik dan ook ten volle gedaan. Super bedankt daarvoor!

Als laatste veel dank aan alle Stompwijkers: jullie vertrouwden al die jaren je kinderen aan mij toe. Het was me een eer om ze te mogen begeleiden en ik heb veel fijne herinneringen op terug te kijken.

Ik ga nu genieten van mijn vrije tijd en zeg: ”Tot ziens!”, want we komen elkaar vast wel eens tegen!

Liefs,

Yvonne Hartkamp