Nieuw buurtpreventieteam in Stompwijk

In ‘het Paddemoes’ in Stompwijk is een gloednieuw buurtpreventieteam gestart om de buurt veiliger te maken! Het werkgebied omvat de Stompwijkseweg, vanaf de kruising met de Kniplaan tot de Krom richting Leidschendam. Een team van 8 betrokken buurtbewoners staat klaar om veilig wonen te bevorderen en een straat te creëren waar iedereen zich veilig voelt. 

Het team deelt handige tips om inbraak, diefstal, overlast en vandalisme te voorkomen. Daarnaast houden de buurtpreventen een scherp oog op wat er gebeurt in de buurt en werken ze samen met de gemeente en de politie om de veiligheid te waarborgen. Eén van hun belangrijkste doelen was de aanschaf van een Automatische Externe Defibrillator (AED), een levensreddende voorziening voor hun buurt.

Meer weten over buurtpreventie?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan een buurtpreventieteam of overweeg je zelf een team op te richten, meld je dan aan: https://bit.ly/3PYadg6