Een Oranje Jetty’s eettafel

Verleden maand werd al gevraagd, of we in verband met de verjaardag van Koning Willem Alexander in het oranje wilde komen of een of ander oranje kenmerk. Velen hebben daar gehoor aan gegeven.

Om te beginnen was de zaal leuk versierd met vlaggetjes. De helpers hadden allemaal een piepklein hoedje op. Bij de vrouwen met een grote bos haar moest je wel even zoeken, maar bij de mannen met weinig haar zag je ze wel
beter natuurlijk. Mijn  buurvrouw had in haar knijpermandje nog één oranje knijper en ze spelde die op haar truitje.

Mijn outfit was niet echt helemaal oranje (maar het had er naast gelegen) zeiden ze vroeger altijd.

Maar ik heb er wat op gevonden, op de tafel lagen fleurige servetjes, snel even wat van gevouwen en er op gespeld (zie foto).

Jos bij ons aan tafel had z’n echte oranje trui aan getrokken. Een ander had, door haar verhuizing, haar sjaal thuis laten liggen, maar dat kon de pret niet drukken.

We begonnen met een oranje cocktail, met of zonder alcohol. Gevolgd door een heel oranje menu waar van ik niet alle namen meer weet. Maar dat konden we op facebook wel lezen. Het was allemaal even lekker.

Het geheel werd afgesloten met koffie of thee met een mini tompouce. Al met al weer een heel gezellige middag. Met dank aan allen die gekookt en geholpen hebben.

Groetjes en tot een volgende keer, Ria van Dijk