Geraniums

De bakken staan ons al maanden aan te staren. Het is bijna half mei en dan worden ze weer gevuld met prachtige geraniums en andere groene planten. Zo geven we met elkaar geur en kleur aan ons bruggendorp langs de vaart.

Hier komt altijd wel het nodige bij kijken en daarom wil ik op jullie een beroep doen. De kosten bedragen rond de € 900,- Er worden ruim 250 planten in verse grond in de bakken geplaatst. Er is altijd wel weer iets stuk. We hebben een bedrag van € 500,- van ons trouwe Fonds 1818, dat is de mooie basis maar niet toereikend. Wij zoeken er nog meer sponsoren voor. Een bedrag is al binnen na mijn lobby op het Koningsfeest, Peter Roeling van harte bedankt. Jij mag extra genieten dit jaar.

U kunt natuurlijk ook 1 of 2 plantjes á € 3,- sponseren of een bak voor uw rekening nemen omdat u hier dagelijks plezier aan beleeft. U kunt u bijdrage overmaken aan :

L.P.M. Oliehoek

NL INGB 0751 1563 45

onder vermelding van: geraniums.

Als er genoeg sponsorgeld binnen komt, kunnen er misschien ook nog nieuwe bakken aangeschaft worden. Door de zware regen zijn deze gevallen en niet meer te repareren. Deze Twinbakken hadden destijds een prijskaartje van € 200,-.

Je mag natuurlijk ook gewoon meehelpen met het vullen van de bakken. De gemiddelde leeftijd van de geraniumclub ligt op 63,5 maanden. Kunstheupen en kunstknieën zijn aan de orde, evenals de nodige rugklachten. Je bent van harte welkom. Voorlopig staat het planten gepland op zaterdag 18 mei, start om 10.00 uur bij mij in de tuin. 

We kunnen ook nog oude fietstassen en/of mandjes gebruiken. Na een jaar zijn de meeste mandjes wel verrot. Komt u nog op een vrijmarkt of kringloopwinkel, denk dan aan ons.

Petra Oliehoek- van Es