12e editie van Wandeltocht ‘Rondom Stompwijk’

Op zondag 19 mei, 1e Pinksterdag, is het weer zover; traditiegetrouw organiseert Ijsclub Nut & Vermaak de wandeltocht ‘Rondom Stompwijk’.

Voor de 12e editie heeft, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, Frans Oliehoek weer 6 prachtige routes samengesteld. Sommige stukken van deze routes zijn exclusief opengesteld, wat deze wandeltocht uniek maakt. Dus ook voor kenners van de omgeving zijn er nieuwe mooie plekjes te ontdekken.

Qua afstanden is er voor ieder wat wils: De fanatieke wandelaars of de 4-daagse-lopers kunnen trainen op 30 of 40 kilometer, verder kan er ook 20, 15 of 7,5 kilometer gewandeld worden. Na het succes van vorig jaar, is het ook dit jaar mogelijk om te kiezen voor 7,5 kilometer wandelen met een boottocht erin. De boot heeft een beperkte capaciteit dus vol = vol.  

Dit jaar starten we vanuit de kantine van Stompwijk ’92 in sporthal ‘de Meerhorst’. Als je al zeker weet dat je komt wandelen of wil je alvast één van de beschikbare plekken in de boot reserveren dan is online inschrijven ook mogelijk, dit kan via deze link: https://inschrijven.nl/form/2024051951181-nl

Mocht de link niet werken dan kan het ook op de website van IJsclub Nut & Vermaak: www.ijsclubstompwijk.nl

Wij hebben er weer zin in en hopen jullie allemaal te verwelkomen op 18 mei!

IJsclub Nut & Vermaak