Stompwijk Summerland

Het zonnetje staat weer lekker te branden, en dat betekent maar één ding: Summerland komt eraan! Bereid je voor op drie dagen volop feest voor zowel jong als oud, van 5 tot en met 7 juli. Het terrein zal opnieuw tot leven komen, gevuld met het heerlijke zomergevoel.

Op vrijdagavond zorgen onder andere Raymon Hermans, Boer Harm, Straatwaarde, Starkoo 2.0 en Qmusic Foute Uur voor de muzikale omlijsting. Qmusic zal de vrijdag afsluiten met een uur vol foute hits. Wie kan daar nu niet van genieten?

Op de zaterdag zullen we wat meer DJ hebben. Hier zal o.a. Rowin Bocxe, K-Liber, Big2 en Afro Bros de plaatjes draaien. Als afsluiters zullen de Hak op de Tak en Bass Chaserz het tempo wat hoger zetten.

Op zondag begint de dag met onze vertrouwde Kindermiddag, georganiseerd door onze enthousiaste meiden. De Kindermiddag zal geleidelijk overgaan in een groot feest voor jong en oud, met de gezellige band ‘Soulbeach’.

De line-up is op onze website te vinden:
stompwijksummerland.nl


De kaarten zijn inmiddels al in verkoop te gaan en zijn via onze site te bestellen. Ook zijn er consumptiebonnen te verkrijgen met een mooie korting. Deze korting zal niet op het terrein aanwezig zijn, dus bestel alvast de bonnen!

Ga snel naar stompwijksummerland.nl/tickets


Omcirkel dus het 1e weekend van juli (5, 6 en 7 juli) en we zien jullie daar!